Google+
 

Топ оферта

AUDI,BMW,MERCEDES

AUDI,BMW,MERCEDES

цена: 200 лв.

Контакти

Град София, кв. Овча Купел 2, ул. Б. Бойчев 14A

/околовр.път до разклона за Горна Баня/


Дилъри:+359-88-644-5222

 +359-88-688-8989

Коментари:  Книга за гости

Email:            

Skype:bomiauto

Начало Aston Martin ONE 77 | Най-скъпия автомобил на планетата

Начало » Тест Драйв » Aston Martin ONE 77

Aston Martin

Агресивна демонстрация на производителите на ONE 77

 

Aston Martin ONE 77 не е създаден само като кола, която да бъде боготворена. Моделът представлява крайъгълният камък при Aston Martin, един истински наследник на марката, който да обедини миналите модели и същевременно да покаже насока за развитие към бъдещите. Така ONE 77 e създаден, така че да бъде квинтесенцията на Aston Martin.

Снимка Астон Мартин ONE 77, image

Структурната основа на Aston Martin ONE 77 представлява ултралек и изключително лек монокок от въглеродни влакна. Измислен и създаден в студиото на компанията в Гейдън, монококът всъщност е сглобен с помощта на Multimatic (MTC) – световен лидер в областта на въглеродните композитни технологии.Към шасито са свързани по две рамена във всеки ъгъл, като вертикални прътове трансферират вертикалните движения към хоризонтално монтираните пружини и амортисьори. Амортисьорите са напълно регулируеми и притежават технологията Dynamic Suspension Spool Valve (DSSV) – която за първи път е прилагана при шосейните автомобили. Тези специфични клапи използват изключително изкусно създадени компоненти, които позволяват характеристиките на амортисьорите да бъдат изменени, без да е нужно самите амортисьори да бъдат сваляни.

Снимка Астон Мартин ONE 77, image

Нещо повече – инженерите на Aston Martin дотолкова са се постарали върху отличното си окачване, че ще го настройват според изискванията на всеки един купувач на модела. Що се отнася до агрегата на ONE 77, то това ще бъде еволюционен вариант на 6-литровия V12 двигател, който е ползван в моделите DBS, DB9 и V12 Vantage.

Снимка Астон Мартин ONE 77, image

Шефът за европейските операции в Aston Martin, Марсел Беси, разкри пред Auto Telegraaf, че първият сериен Aston ONE 77 ще излезе от фабриката на компанията в Гейдън в края на 2009 година, както и че производството на модела ще бъде завършено до 2010 година. Беси също така обяснява, че Aston Martin води близки преговори с клиентите на ONE 77, както и че прави всичко възможно, за да гарантира никой търговски представител да не достигне до него. Вече бяхме наясно, че ултралимитираният автомобил ще бъде почти изцяло уникален, но от Aston разкриват в предоставените си данни, че единствените компонентите на двигателя, които са общи с 6-литровия V12 агрегат на компанията, са ангренажната верига и системата със зъбни колела – всичко останало по двигателя на Aston Martin е напълно ново.

Снимка Астон Мартин ONE 77, image

Снимка Астон Мартин ONE 77, image

Снимка Астон Мартин ONE 77, image


Виж още снимки на Aston Martin ONE 77 от Google :

» Toyota Venza от Five Axis | Специално издание

» Mercedes-Benz ML 63 AMG | VATH Тунинг

» MTM Audi R8 Green Тунинг

 

        «« назад | напред »»