Google+
 

Топ оферта

Citroen Jumpy 2.0HDi* N1* 3 MECTA* EURO6B* LED* NAVI*

Citroen Jumpy 2.0HDi* N1* 3 ME…

цена: 27 500 лв.

Контакти

Град София, кв. Овча Купел 2, ул. Б. Бойчев 14A

/околовр.път до разклона за Горна Баня/


Дилъри:+359-88-644-5222

 +359-88-688-8989

Коментари:  Книга за гости

Email:            

Skype:bomiauto

Начало Toyota Venza от Five Axis | Специално издание

Начало » Тест Драйв » Toyota Venza от Five Axis

 

Автомобили Toyota Venza

Супер тунинг Toyota от тунер фирмата Five Axis

 

Новата кола на Toyota Venza е подходящ модел за всеки собственик, търсещ полу-спортен тип автомобил с повече пространство или миниван, който да се управлява с лекота и удоволствие. Toyota Venza попада в един клас с автомобилите Lexus RX SUV. За дизайна на интериора са използвани кожа и дърво много добре вплатени и придаващи едновременно лукс, топлота и комфорт в колите.

Toyota Venza

Toyota Venza

Едно от първите неща, които се забелязват при влизане в Toyota Venza, са двойните LCD дисплеи, разположени на котролното табло на автомобила. Моделът е снабден и с широк екран, намиращ се на централния панел, както и с по-малък 3.5- инчов дисплей, показващ настройките на климатика, разхода на гориво и друга полезна за шофьора информация. По-широкият LCD дисплей притежава всичко – от аудио настройки до навигационна система на колата.

 Toyota Venza Sport

За да илюстрират големите възможности на новата Toyota Venza, специалистите от Five Axis тунинг са подготвили версия на автомобила с която ще участват в шоуто на Specialty Equipment Market Association (SEMA). 


Както е известно, изложението на специални версии тунингови автомобили и аксесоари се провежда всяка година през ноември на авто изложение в Лас Вегас. 

Toyota Venza Sport

Версия на модела Venza на Toyota авто

Venza Active Sports Versatility

 

Версията на Five Axis е наречена Venza Active Sports Versatility (AS V). Тя е била създадена за да покаже възможностите на минивана Toyota Venza в различни области, като ударението е поставено върху свободното и активно време с този автомобил. Колата е екипирана със специално оборудване, позволяващо удобно и безопасно транспортиране на всякакво спортно зимно авто оборудване. В задната част на колата е разположена уникална система създадена от Magna Car Top Systems. 

Toyota Venza има 5 места и достатъчно поставки за чаши, за да удовлетвори необходимостта от напитки на всичките си пътници. Що се отнася до товарния капацитет на автомобила, това е едно от преимуществата му. Има голям багажник. Оборудван е с екстри като аудио и видео системи. Возещите се могат да играят на видео игри, докато пътуват.

Това е един мощен автомобил с 3.5-литров, 24-клапанов двигател VVT-i V6. Мощността на двигателя е 268 к.с., а максималният въртящ момент – 333 Нм. Разходът на гориво е 11,9 л/100 км при шофиране в градски условия и 8,6 л/100 км при шофиране по магистрала.


Снимки на Toyota Venza от Google :

 

» Kia Soul'ster | Супер кабриолета на Киа Моторс

» Новата Киа Соул 2010 Хамстер реклама - Видеоклип

» Spyker C8 Aileron ще се произвежда серийно

        «« назад | напред »»